Laadukkaat korjaamopalvelut Satakunnassa

Ota yhteyttä

Huolto Lepistö Oy tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset korjaamopalvelut Satakunnassa. Teemme autojen sekä muiden moottoriajoneuvojen huolto- ja korjaustyöt tarkasti. Palveluihimme kuuluvat myös katsastushuollot.

 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja ota yhteyttä!

Korjaamollamme Porissa onnistuvat huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Korjaamomme sijaitsee Korjuuntiellä Porissa. Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset moottorilla kulkevat ajoneuvot:

  • henkilö- ja pakettiautot
  • kuorma- ja harrasteautot
  • traktorit
  • mönkijät
  • moottoripyörät
  • mopot.

 

 

Saat yhteyden huoltoliikkeeseemme puhelimitse tai lähettämällä meille sähköpostia. Voit tiedustella lisää autoista tai palveluistamme myös täyttämällä yhteystiedot-sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Palaamme asiaan pikaisesti!

Autohuolto

Huollamme kaikki henkilö-, paketti-, kuorma- ja harrasteautot ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella. Teemme huoltotyöt myös mopoautoihin, traktoreihin yms. koneisiin. 

Kysy lisää!

Autokorjaukset

Korjaamme kaikki moottoreilla varustetut kulkuvälineet merkistä riippumatta. Olipa kyseessä vanha henkilöauto tai erikoismerkkinen pakettiauto, meillä saat kaikenlaiset korjaustyöt teetettyä sujuvasti.

Tilaa auton korjaus

Katsastushuollot

Haluaisitko viedä autosi katsastukseen tai ottaa vanhan jenkkiauton ajettavaksi kesällä? Tuo autosi – myös vanhat erikoismallit – meille katsastushuoltoon. Me pidämme huolen siitä, että saat autosi ajokuntoon.