Korjaamollamme Porissa onnistuvat huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Korjaamomme sijaitsee Korjuuntiellä Porissa. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset moottorilla kulkevat ajoneuvot: henkilö-, paketti-, kuorma- ja harrasteautot, traktorit, mönkijät, moottoripyörät sekä mopot. Olemme LisääTehoa ohjelmointien jälleenmyyjä Porin alueella. Kauttamme saat teho-optimoinnit niin kevyeen kuin raskaaseen kalustoon.


Saat yhteyden huoltoliikkeeseemme puhelimitse tai lähettämällä meille viestiä sähköpostitse. Voit tiedustella lisää autoista tai palveluistamme myös täyttämällä sivustoltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Palaamme asiaan pikaisesti!

 

Ota yhteyttä korjaamoon!

Autohuolto

Huollamme kaikki henkilö-, paketti-, kuorma- ja harrasteautot ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella. Teemme huoltotyöt myös mopoautoihin, traktoreihin yms. koneisiin. Kysy lisää!

Autokorjaukset

Korjaamme kaikki moottoreilla varustetut kulkuvälineet merkistä riippumatta. Olipa kyseessä vanha henkilöauto tai erikoismerkkinen pakettiauto, meillä saat kaikenlaiset korjaustyöt teetettyä sujuvasti.

Tilaa autonkorjaus tai kysy lisää

Katsastushuollot

Haluaisitko viedä autosi katsastukseen tai ottaa vanhan jenkkiauton ajettavaksi kesällä? Tuo autosi, myös vanhat erikoismallit, meille katsastushuoltoon. Me pidämme huolen siitä, että saat autosi ajokuntoon.