Autokorjaamollamme Porissa onnistuvat huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Huolto Lepistö Oy on autokorjaamo Porissa, joka huoltaa ja korjaa kaiken merkkiset moottorilla kulkevat ajoneuvot: henkilö-, paketti-, kuorma- ja harrasteautot, traktorit, mönkijät, moottoripyörät sekä mopot.


Saat yhteyden autoliikkeeseemme puhelimitse tai lähettämällä meille viestiä sähköpostitse. Voit tiedustella lisää autoista tai palveluistamme myös täyttämällä sivustoltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Palaamme asiaan pikaisesti!

Ota yhteyttä autokorjaamoon!

Autohuolto

Huollamme kaikki henkilö-, paketti-, kuorma- ja harrasteautot ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella. Teemme huoltotyöt myös mopoautoihin, traktoreihin yms. koneisiin. Kysy lisää!

Autokorjaukset

Korjaamme kaikki moottoreilla varustetut kulkuvälineet merkistä riippumatta. Olipa kyseessä vanha henkilöauto tai erikoismerkkinen pakettiauto, meillä saat kaikenlaiset korjaustyöt teetettyä sujuvasti.

Tilaa autonkorjaus tai kysy lisää

Katsastushuollot

Haluaisitko viedä autosi katsastukseen tai ottaa vanhan jenkkiauton ajettavaksi kesällä? Tuo autosi, myös vanhat erikoismallit, meille katsastushuoltoon. Me pidämme huolen siitä, että saat autosi ajokuntoon.